adevolution 2.0
cine suntem
AdEvolution a creat in scurt timp de la lansare (august 2006) o retea complexa de site-uri specializate din Romania, pentru a putea raspunde oricarei solicitari de campanie, indiferent de publicul careia aceasta doreste sa se adreseze.
citeste
AdEvolution - compania online cu audienta record pe segmentul de afaceri
23 may 2014
AdEvolution, una dintre cele mai puternice regii online de publicitate privind audienta de afaceri, isi intareste portofoliul de business in luna mai cu site-ul IncomeMagazine.ro, care insumeaza peste 250.000 de cititori unici lunar.

Astfel, reteaua AdEvolution anunta in sprijinul clientilor sai cel mai puternic segment de business, totalizand doar pe aceasta categorie premium o audienta record de peste 650.000 cititori unici de stiri si analize de afaceri lunari.

Din website-urile categoriei Business al AdEvolution mai fac parte:

Conta.ro
CursValutarBNR.org
DailyBusiness.ro
KEYPEOPLE.dailybusiness.ro
Financiarul.ro
Finantare.ro
Manager.ro
MoneyCenter.ro
Numeris.com.ro
TransilvaniaBusiness.ro

AdEvolution este una din cele mai mari regii de publicitate online din Romania, cu un portofoliu care cuprinde peste 100 de website-uri. Acestea inglobeaza diverse domenii de activitate, de la cele de Business/News, Stil de viata, pana la cele de Sanatate, Educatie si Sport. De asemenea, in portofoliul companiei se regasesc si noi site-uri din categoriile Lifestyle Feminin, cu audienta premium RevistaFelicia.ro si TeoTrandafir.com, cu peste 1.526.000 afisari/luna sau Formula-AS.ro si HotStory.eu, care totalizeaza peste 2.270.000 afisari lunar.

AdEvolution este singura companie de publicitate online care a raportat profit in 2012.
Nu exista comentarii la acest articol.
Adauga comentariul tau:
Numele complet:*
Adresa de email:*
Adresa site:
Titlul comentariului:*
Comentariu:*

* Pentru a evita comentariile-spam, introduceti textul din imagine
Adevolution Corporate Blog RSS
newsletter
newsletter
Afla lunar ultimele noutati de pe piata de publicitate online