adevolution 2.0
cine suntem
AdEvolution a creat in scurt timp de la lansare (august 2006) o retea complexa de site-uri specializate din Romania, pentru a putea raspunde oricarei solicitari de campanie, indiferent de publicul careia aceasta doreste sa se adreseze.
citeste
AdEvolution News Februarie 2014
20 february 2014
1 din 4 utilizatori de Internet este influentat de reclamele online. Aproape de fiecare data cand accesam o pagina de Internet ni se deschid in acelasi timp pe monitor si cateva bannere online. Placute sau agasante, care informeaza, distreaza sau influenteaza, reclamele online au cu siguranta o calitate: nu ne lasa indiferenti. Vezi un studiu publicat in Dailybusiness.

Like din Bangladesh si conturi false. Cat de eficienta mai este o campanie Facebook? Cu mai putin de 100 de euro, o pagina de Facebook isi poate cumpara 12.500 de like-uri, livrate intr-un interval cuprins intre noua si 25 zile. Consultantii social media atentioneaza insa ca achizitia de like-uri reprezinta o pierdere de bani. Vezi mai multe informatii in Dailybusiness.

Comertul electronic va creste cu peste 20% in acest an la nivel mondial, la 1.500 miliarde de dolari, in principal datorita economiilor emergente, iar China va depasi SUA incepand din 2016, devenind cea mai mare piata. Mai multe informatii in Dailybusiness.

Mai mult de jumatate dintre britanicii cu varsta intre 50 si 59 de ani detin o tableta sau un telefon cu acces la internet. Vezi un studiu IAB UK aici.

Dupa ce in 2013 a derulat 484 de campanii, AdEvolution isi mareste portofoliul de site-uri. Printre altele, au intrat in retea site-urile: www.stiridinromania.eu, www.hotstory.eu, www.funstory.ro, www.fetelestiu.ro, www.manager.ro, www.formula-as.ro. Am adaugat servicii fresh la inceput de 2014: Evenimente, Mobile Ads, Formate Rich Media in reteaua Google si Facebook.
Nu exista comentarii la acest articol.
Adauga comentariul tau:
Numele complet:*
Adresa de email:*
Adresa site:
Titlul comentariului:*
Comentariu:*

* Pentru a evita comentariile-spam, introduceti textul din imagine
Adevolution Corporate Blog RSS
newsletter
newsletter
Afla lunar ultimele noutati de pe piata de publicitate online