adevolution 2.0
cine suntem
AdEvolution a creat in scurt timp de la lansare (august 2006) o retea complexa de site-uri specializate din Romania, pentru a putea raspunde oricarei solicitari de campanie, indiferent de publicul careia aceasta doreste sa se adreseze.
citeste
X1 Ad Management System
X1 Ad Management System permite agentiilor, marketerilor si publisherilor sa colaboreze eficient si sa obtina profituri din investitiile in marketingul digital, performanta, fiabilitatea si calitatea serviciilor fiind principalele caracteristici ale sistemului de management al reclamei online.

Ce va ofera platforma X1: tranzactionarea spatiului publicitar pentru site-urile mari afiliate, dar si pentru retelele mai mici de site-uri, rularea aceleeasi campanii pe mai multi publisheri simultan, optiuni de targetare si filtrare complexe, suport pentru activarea contextuala a reclamelor, sistem avansat de gestionare a drepturilor de acces, agregarea orara a rezultatelor obtinute, posibilitatea de a analiza performanta campaniilor pe baza codului post-tracking, posibilitatea trimiterii de rapoarte prin email.

"Maine" platforma X1 va continua sa ofere clientilor sansa de a profita de oportunitatile din toate canalele de publicitate digitale pe masura ce consumatorii se vor indrepta tot mai mult catre mediile online.
doriti o campanie pe internet?
Eficientizeaza-ti costurile de promovare folosind internetul ca instrument de comunicare. Apeleaza la specialistii nostri acum.
intra in reteaua adevolution!
Inscrie site-ul tau in reteaua adevolution. Adevolution accepta in retea numai site-uri de tip "premium". Apeleaza la specialistii nostri acum.
newsletter
newsletter
Afla lunar ultimele noutati de pe piata de publicitate online