adevolution 2.0
audienta noastra
AdEvolution - compania online cu audienta record pe segmentul de afaceri
AdEvolution, una dintre cele mai puternice regii online de publicitate privind audienta de afaceri, isi intareste portofoliul de business in luna mai cu site-ul...
citeste
Despre AdEvolution
AdEvolution a creat in scurt timp de la lansare (august 2006) o retea complexa de site-uri specializate in Romania, pentru a putea raspunde oricarei solicitari de campanie, indiferent de publicul careia aceasta doreste sa se adreseze.

Site-urile din reteaua Adevolution sunt in proportie de peste 60% site-uri "premium" care se deosebesc prin continutul bogat si nu numai.

AdEvolution abordeaza in general in maniera neconventionala comunicarea comerciala pe internet gasind intotdeauna solutii eficiente de comunicare cu maximum de rezultate pentru clientii sai.
Astfel, fiecare campanie de promovare devine o investitie eficienta pentru Comunicator.

Cu ajutorul unor solutii tehnice specializate si precise, utilizatorii carora le este adresat mesajul pot fi selectati in functie de criteriile necesare, legate de varsta, sex, domeniu de activitate, studii, date demografice, nivel social.

Peste 5,5 milioane de romani viziteaza lunar site-urile AdEvolution.

Fondatorul AdEvolution (Val Voicu) are peste 10 ani de experienta pe piata de publicitate online din RO, numarandu-se printre putinii promotori ai acestei industrii la nivel local.
doriti o campanie pe internet?
Eficientizeaza-ti costurile de promovare folosind internetul ca instrument de comunicare. Apeleaza la specialistii nostri acum.
intra in reteaua adevolution!
Inscrie site-ul tau in reteaua adevolution. Adevolution accepta in retea numai site-uri de tip "premium". Apeleaza la specialistii nostri acum.
newsletter
newsletter
Afla lunar ultimele noutati de pe piata de publicitate online