adevolution 2.0
cine suntem
AdEvolution a creat in scurt timp de la lansare (august 2006) o retea complexa de site-uri specializate din Romania, pentru a putea raspunde oricarei solicitari de campanie, indiferent de publicul careia aceasta doreste sa se adreseze.
citeste
AdEvolution - compania online cu audienta record pe segmentul de afaceri
23 may 2014
AdEvolution, una dintre cele mai puternice regii online de publicitate privind audienta de afaceri, isi intareste portofoliul de business in luna mai cu site-ul IncomeMagazine.ro, care insumeaza peste 250.000 de cititori unici lunar.

Astfel, reteaua AdEvolution anunta in sprijinul clientilor sai cel mai puternic segment de business, totalizand doar pe aceasta categorie premium o audienta record de peste 650.000 cititori unici de stiri si analize de afaceri lunari.

Din website-urile categoriei Business al AdEvolution mai fac parte:

Conta.ro
CursValutarBNR.org
DailyBusiness.ro
KEYPEOPLE.dailybusiness.ro
Financiarul.ro
Finantare.ro
Manager.ro
MoneyCenter.ro
Numeris.com.ro
TransilvaniaBusiness.ro

AdEvolution este una din cele mai mari regii de publicitate online din Romania, cu un portofoliu care cuprinde peste 100 de website-uri. Acestea inglobeaza diverse domenii de activitate, de la cele de Business/News, Stil de viata, pana la cele de Sanatate, Educatie si Sport. De asemenea, in portofoliul companiei se regasesc si noi site-uri din categoriile Lifestyle Feminin, cu audienta premium RevistaFelicia.ro si TeoTrandafir.com, cu peste 1.526.000 afisari/luna sau Formula-AS.ro si HotStory.eu, care totalizeaza peste 2.270.000 afisari lunar.

AdEvolution este singura companie de publicitate online care a raportat profit in 2012.
Publicat in: Internet, Noutati  |  comentarii 0 comentarii
AdEvolution News Februarie 2014
20 february 2014
1 din 4 utilizatori de Internet este influentat de reclamele online. Aproape de fiecare data cand accesam o pagina de Internet ni se deschid in acelasi timp pe monitor si cateva bannere online. Placute sau agasante, care informeaza, distreaza sau influenteaza, reclamele online au cu siguranta o calitate: nu ne lasa indiferenti. Vezi un studiu publicat in Dailybusiness.

Like din Bangladesh si conturi false. Cat de eficienta mai este o campanie Facebook? Cu mai putin de 100 de euro, o pagina de Facebook isi poate cumpara 12.500 de like-uri, livrate intr-un interval cuprins intre noua si 25 zile. Consultantii social media atentioneaza insa ca achizitia de like-uri reprezinta o pierdere de bani. Vezi mai multe informatii in Dailybusiness.

Comertul electronic va creste cu peste 20% in acest an la nivel mondial, la 1.500 miliarde de dolari, in principal datorita economiilor emergente, iar China va depasi SUA incepand din 2016, devenind cea mai mare piata. Mai multe informatii in Dailybusiness.

Mai mult de jumatate dintre britanicii cu varsta intre 50 si 59 de ani detin o tableta sau un telefon cu acces la internet. Vezi un studiu IAB UK aici.

Dupa ce in 2013 a derulat 484 de campanii, AdEvolution isi mareste portofoliul de site-uri. Printre altele, au intrat in retea site-urile: www.stiridinromania.eu, www.hotstory.eu, www.funstory.ro, www.fetelestiu.ro, www.manager.ro, www.formula-as.ro. Am adaugat servicii fresh la inceput de 2014: Evenimente, Mobile Ads, Formate Rich Media in reteaua Google si Facebook.
Publicat in: Internet, Noutati  |  comentarii 0 comentarii
AdEvolution duce publicitatea prin Google AdWords la un nou nivel
17 june 2013
AdEvolution, una dintre cele mai mari regii de publicitate online din Romania, beneficiaza incepand cu luna iunie de cele mai noi instrumente pentru cresterea performantei campaniilor prin Google AdWords.

Noile instrumente sunt concepute si dezvoltate de “agentia-sora” din Turcia, SEM, partener oficial al Google in aceasta tara si totodata resellerul nr.1. Astfel, AdEvolution este singura regie din Romania care le poate folosi.

Primul instrument din aceasta gama, implementat de AdEvolution, extrage automat indicatorii cheie de performanta si ii sintetizeaza in grafice ce permit o vizualizare corecta si detaliata a evolutiei campaniei, simplificand luarea decizilor de optimizare a rezultatelor.

Pana la finele anului, AdEvolution va detine toata gama de instrumente semnate SEM, ce comunica cu platforma AdWords prin API.

API AdWords este spatiul virtual ce poate fi folosit pentru a construi aplicatii care interactioneaza cu datele din conturile AdWords.

Prin acest demers, AdEvolution incearca sa ofere clientilor solutii integrate de advertising online. In gama de servicii de promovare online oferite de AdEvolution se mai numara si campaniile de display in reteaua proprie, produse de comunity si evenimente, reusind astfel sa personalizeze solutiile oferite clientilor.

SEM, agentie specializata in marketing centrat pe performanta, face parte din holdingul ReklamZ, lider pe piata de online din Turcia, si a ajuns in numai 6 ani de la infiintare partener oficial al Google in Turcia.

Din dorinta de a eficientiza in permanenta solutiile oferite clientilor, SEM a dezvoltat un pachet complex de softuri si instrumente menite sa automatizeze o buna parte din munca de management si de optimizare a campaniilor AdWords, acoperind astfel toate cerintele clientilor pentru campanii de succes, cu un maxim de rezultate.

In anul 2008, AdEvolution s-a alaturat celui mai mare grup de agentii de publicitate online de top din Europa Centrala si de Est, BallRoom International, din care mai fac parte tari precum Rusia, Germania, Ungaria, Polonia, Turcia, avand o audienta de peste 50 milioane de utilizatori unici.
Publicat in: Internet, Noutati  |  comentarii 0 comentarii
AdEvolution isi mareste portofoliul cu 10 noi site-uri
12 march 2013
Compania de publicitate online AdEvolution, care a realizat anul trecut o cifra de afaceri totala de 2,3 milioane de euro, si-a marit reteaua cu 10 site-uri noi in decursul lunii februarie.

Compania a rulat, in 2012, peste 850 de campanii online, pentru 164 de parteneri.

AdEvolution reprezinta in prezent 105 siteuri web cu o audienta totala de peste 5,5 milioane de vizitatori unici lunar.

In februarie 2013, au intrat, in reteaua companiei, 10 site-uri noi. Iata care sunt acestea.

ZiarulRing.ro
425.000 vizitatori / luna
Categorie: News / Media

Informatia-zilei.ro
225.000 vizitatori / luna
Categorie: News / Media

Mytex.ro
200.000 vizitatori / luna
Categorie: News / Media

Desenele-Copilariei
150.000 vizitatori / luna
Categorie: Divertisment / Lifestyle

Zi-de-zi.ro
120.000 vizitatori / luna
Categorie: News / Media

Horoscop.ro
100.000 vizitatori / luna
Categorie: Women's Lifestyle

MagazinSalajean
88.000 vizitatori / luna
Categorie: News / Media

ZiaruldeMures
17.000 vizitatori / luna
Categorie: News / Media

Savuros.com
15.000 vizitatori / luna
Categorie: Women's Lifestyle

TransilvaniaBusiness
8.000 vizitatori / luna
Categorie: Business

Publicat in: Internet, Noutati  |  comentarii 0 comentarii
Adevolution news ianuarie 2013
17 january 2013
10 site-uri noi intrate in reteaua AdEvolution in luna ianuarie 2013.

Cinema4U
140 000 vizitatori / luna
Categorie: Divertisment / Lifestyle

Egirl
125 588 vizitatori / luna
Categorie: Women's Lifestyle

Ginecologie
54 956 vizitatori / luna
Categorie: Women's Lifestyle

TvBlog
277 286 vizitatori / luna
Categorie: Divertisment / Lifestyle

Cineshop
60 000 vizitatori / luna
Categorie: Divertisment / Lifestyle

Coolinaria
75 533 vizitatori / luna
Categorie: Women's Lifestyle

Newspad
79 708 vizitatori / luna
Categorie: News / Media

Petz
37 578 vizitatori / luna
Categorie: Women's Lifestyle

BebeMagia
22 457 vizitatori / luna
Categorie: Women's Lifestyle

Versuri-si-Creatii
377 271 vizitatori / luna
Categorie: Muzica

Care sunt cele mai bune sau rele campanii ale lui 2012 dupa opinia celor de la WSJ, le puteti verifica aici.

Aceasta este tara cu cel mai mare numar de utilizatori de internet din lume. Vezi cine are 564 de milioane de internauti aici.
Publicat in: Internet, Noutati  |  comentarii 0 comentarii
Adevolution Corporate Blog RSS
newsletter
newsletter
Afla lunar ultimele noutati de pe piata de publicitate online